Specialusis Kalėdų MENIU!

"KALĖDINIS BRANDITAS PYRAGAS" - migdolų miltai, kvietiniai miltai, cukranendrių cukrus, migdolų, lazdynų, graikiški bei žemės riešutai, džiovinti ananasai, mangai, figos, spanguolės, abrikosai, slyvos, medus, sviestas, kiaušiniai.

"BELGIŠKO ŠOKOLADO TORTAS" - juodas (60% belgiškas šokoladas) arba pieniškas (30% belgiškas šokoladas), migdolų, graikiški, pekano, lazdynų riešutai, džiovinti vaisiai.

"KALĖDINIAI SAUSAINIAI" - medus, sviestas, miltai, kiaušiniai, pipirai, cinamonas, kardamonas, muškatas.

"BRANDINTAS PYRAGAS EGLUTĖ" - migdolų miltai, kvietiniai miltai, cukranendrių cukrus, migdolų, lazdynų, graikiški bei žemės riešutai, džiovinti ananasai, mangai, figos, spanguolės, abrikosai, slyvos, medus, sviestas, kiaušiniai.

Klasikiniai biskvitiniai tortai

"PHILADELPHIA" - kakavinis biskvitas perteptas Philadelphia sūrio kremu (Cocoa biscuit smeared with Philadelphia cheese cream)

"SERBENTAS" - špinatų biskvitas perteptas juodųjų serbentų kremu (spinach biscuit smeared with black currant cream)

"KARAMELINIS MEDUTIS SU SLYVOMIS IR GRAIKIŠKAIS RIEŠUTAIS" - karameliniai lakštai; kremu su namų gamybos karamele; slyvos ir lazdyno riešutai (caramel biscuit; cream with homemade caramel; All layers have walnunts and plums added to it)

Prancūziški musiniai tortai

"ANDŽELA" - šokoladinis musas; pasiflorų, mangų ir kriaušių kompote; aviečių confit; traškus sluosknis su šokoladu ir riešutais; migdolų biskvitas (chocolate mousse; passion fruit, mango and pear compote; raspberry confit; crispy part with chocolate and peanuts; almond biscuit)

"TROPIKAI" - mascarpone musas; pasiflorų, mangų ir kriaušių kompote; aviečių confit; traškus sluosknis su šokoladu ir riešutais; migdolų biskvitas (mascarpone mousse; passion fruit, mango and pear compote; raspberry confit; crispy part with chocolate and peanuts; almond biscuit)

"SICILIJA " - grietinėlės ir pistacijų musas; pistacijų ir baltojo šokolado kremas; aviečių ir vyšnių confit; traškus sluoksnis; migdolų biskvitas (cream and pistachio mousse; pistachio and white chocolate cream; raspberry and cherry confit; crisp; almond biscuit)

Desertai taurelėse

"CITRINA" - traškūs trupiniai; citrinų kurdas; padeginta Itališka merenga (crispy crumbs; lemon cream; burned Italian merengue)

"PANAKOTA - KOKOSAS" - kokosų pieno panakota su tropinių vaisių confit ant viršaus (coconut milk panacotta with tropical fruit topping)

"PANAKOTA - BRAŠKĖ" - braškinė panakota su raudonų uogų confit (strawberry panacotta with red berries topping)

"SICILIJA" - pistacijų ir balto šokolado kremas; biskvito trupiniai; aviečių confit; balto šokolado - maskarponės ganašas (pistachio and white chocolate creme; biscuit crumbs; raspberry confit; white chocolate - mascarpone ganache)

"VASARA" - maskarponės ir grietinėlės plaktas kremas; sezoninių uogų sluoksniai (mascarpone and cream creme; seasonal berries)

Porcijiniai desertai

"MACARONS" - skoniai derinami individualiai (flavors picked individually)

"TARTALETĖ - PISTACIJA" - pistacijų kremas; aviečių confit; balto šokolado ganašas (pistachio cream; raspberry confit; white chocolate ganache)

ZEFYRAI - skoniai derinami individualiai (flavors picked individually)

"BRAUNIS" - klasikinis šokoladinis pjaustom as gabaliukais (classic dark chocolate Brownie cake cut in pieces)

"VASARA" - maskarponės ir grietinėlės plaktas kremas; sezoninių uogų sluoksniai (mascarpone and cream creme; seasonal berries)

"PAUKŠČIŲ PIENAS" - biskvitas su pistacijomis; aviečių mameladas; pistacijų paukšščių pienas (biscuit with pistacio; raspberry marmalade; pistachio "bird's milk")

MORENGAI (merengue)

SAUSAINIAI - teirautis individuoliai (ask individualy)